Voor Vaderdag, durf de refurbished elektrische fiets

Vaders die sportverslaafd zijn, milieuvriendelijke vaders of liefhebbers van natuurwandelingen, verras hem op 19 juni met een refurbished elektrische fiets om ecomobiliteit, sport en plezier te combineren!
Een fiets is een cadeau! En zelfs meer dan dat. Een elektrisch ondersteunde fiets is een schoon en zuinig vervoermiddel, een investering in gezondheid en een belangrijk gebaar in de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Urban, sportief, Mountainbike... er is een fiets voor elke vader!

Elektrisch Mountainbike

De Mountainbike elektrische fietsen zijn ontworpen voor sportievelingen die niet bang zijn voor ruwe paden en steile hellingen. Ga op een onbeperkt avontuur met elektrische ondersteuning!

E-Novation Trekking - Vanaf 1.199,00€

Deze elektrische mountainbike is ontworpen voor natuurliefhebbers. Hij brengt kracht en autonomie en is uitgerust met een stille, lichte, trillingsvrije Bafang-motor, een voorvork met vering en hydraulische schijfremmen voor efficiënt remmen. Deze E MTB is op zijn gemak op alle soorten terrein, zowel voor sportievelingen als voor zondagsritten.

elektrische fiets E-Novation Trekking

 

De ATB elektra

De ATB electric is de ideale keuze als je een veelzijdige elektrische fiets nodig hebt, even efficiënt voor stedelijke reizen als voor trail riding! Deze modellen combineren rijcomfort en robuustheid.


Freebike Queens - Vanaf 999,00

De Freebike Queens is een bestseller uit Nederland. Het is een veelzijdige fiets met een Shimano-transmissie met 7 versnellingen, een motor met een koppel van 45 Nm, een grote accucapaciteit en zeer sterke trommelremmen. Het is een fiets die zich even goed thuis voelt op de weg als in de stad! Bij dit type Nexus-transmissie is het raadzaam even te stoppen met trappen om te schakelen.

Freebike Queens elektrische fiets

Stadsfietsen

De stadsfiets is vooral ontworpen voor comfort: een comfortabele zitting, een hoog stuur om met een rechte rug te kunnen trappen, gemakkelijk stappen, enz. Hij is ook ontworpen om plaats te bieden aan alle accessoires die u voor jouw dagelijkse leven nodig hebt, zoals een bagagerek, een mand of een babyzitje. Het is uw ideale metgezel voor road trips.

Rad Power Bikes RadMission - Vanaf 849,00

De Radmission 1 fiets van Rad Power Bikes is een elektrische stadsfiets met één versnelling, ideaal voor woon-werkverkeer. Hij heeft een motor van 50 Nm en een krachtige 500 Wh batterij met een bereik van ongeveer 100 km. Het is een solide fiets, comfortabel om op te rijden en waarmee je dagelijks veilig door de stad kunt reizen.
elektrische fiets Rad Power Bike

 

De Speed bike

Met elektrische ondersteuning tot 45 km/u zijn speedbikes sneller en krachtiger dan de klassieke elektrische fiets.

Riese & Müller Charger GT Touring HS - Vanaf 4.799,00

Met de hulp van de Bosch Performance Speed-motor bij snelheden tot 45 km/u is de Charger GT Touring HS een echte krachtpatser. De hydraulische schijfremmen zorgen voor maximale veiligheid, zelfs bij hoge snelheden. De speedbike wordt beschouwd als een bromfiets, zodat de gebruiker zich moet houden aan de geldende voorschriften (registratie, verzekering, dragen van een geschikte helm, enz.).


Vouwfietsen

Opvouwbare elektrische fietsen zijn je handig als u van plan bent het openbaar vervoer te gebruiken met je elektrische fiets , als u ze moet opbergen in je of in kleine ruimtes.

Apollo Smart 05 - Vanaf 649€

De Apollo Smart 05 elektrische vouwfiets is een elektrische fiets stadsfiets met 7 versnellingen, een 250W motor in het achterwiel en een verwijderbare 288Wh batterij, waarmee 40-60km kan worden afgelegd. Het is een geweldige keuze voor een gemakkelijke rit naar het werk. De Apollo Smart 05 is in een handomdraai opgevouwen en heeft voor- en achterverlichting, een LCD-snelheidsmeter en een zijstandaard.

Apollo elektrische vouwfiets