De beste elektrische fietsen voor woon-werkverkeer

De elektrische fietsen zijn een uitstekende keuze om door de stad te rijden, boodschappen te doen of naar je werk te gaan en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk te verkleinen. Sneller dan lopen en goedkoper dan openbaar vervoer op de lange termijn, bieden ze een gemakkelijke manier om makkelijke manier om te bewegen. Maar met zoveel merken en types elektrische fietsen op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste bij je past.

De beste elektrische stadsfietsen zijn diegene die lichtgewichtlichtgewicht comfortabel rijden en een voldoende bereik. Ze moeten ook praktisch zijn en alles kunnen dragen wat je nodig hebt.

Ontdek de selectie elektrische fietsen vanUpway.

Elektrische stadsfiets Moustache Lundi 26

De Moustache Lundi 26 is een van de beste elektrische stadsfietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Dit emblematische model van het merk is wendbaar en gemakkelijk te berijden en biedteen uitstekende rijervaring. Deze stadsfiets heeft 26 inch wielen en een laag frame waar je gemakkelijk overheen stapt, wat je ook doet je . Hij is verkrijgbaar in3 versies: Lundi 26.1, Lundi 26.2 en Lundi 26.3, met verschillende niveaus van standaarduitrusting.

De Bosch Active Plus of Prestatie Cruisemotoren, beschikbaar op Moustache Lundi 26, zijn geruisloos en bieden natuurlijke, constante ondersteuning. Alle Lundi 26 elektrische fietsen hebben 400 Wh accu's voor een optimale optimaal bereik evenals Shimano hydraulische schijfremmen, hydraulische schijfremmen, een spatbord, geïntegreerde verlichting, antilekverstevigingen, een bagagedrager waar je gemakkelijk fietstassen aan kunt bevestigen en een diefstalbeveiliging onder de staande achtervork, om je te beschermen tegen diefstal als je even stopt.

Moustache Lundi 26

Elektrische fiets Urban Kalkhoff Jubilee Advance I7

De Kalkhoff Jubilee Advance I7elektrische stadsfiets is een van de bekendste modellen van het Duitse fietsenmerk. Hij is ontworpen om gemakkelijker door de stad te rijden en biedt een comfortabele rit, met name dankzij de Impulse 2.0 250 W middenmotorcentrale motor met 3 ondersteuningsniveaus en 70 Nm koppel. Hij is uitgerust met de nieuwe generatie Impulse 396 Wh-accu's, waardoor hij een uitstekend bereik heeft van ongeveer 135 km. Hij heeft een levensduur van 1.100 volledige oplaadcycli, waarbij de oplaadtijd is teruggebracht tot maximaal 6 uur.

De elektrische fiets Kalkhoff Jubilee Advance I7 is voorzien van hoogwaardige componenten en accessoires. Rijcomfort wordt verzekerd door een Bassano Volare zadelzadel, gecombineerd met een geveerde zadelpen. Er is ook goed over nagedacht, met een bagagedrager achter, zijstandaard en AXA Blueline30 verlichtingssysteem. Deze elektrische stadsfiets is een van de beste prijs-kwaliteitverhouding van Kalkhoff en is de ideale dagelijkse metgezel.

Kalkhoff Jubilee Advance I7

O2Feel Vog City Up 4.1: de ebike voor dagelijks woon-werkverkeer

De Vog City Up 4.1 elektrische stadsfiets van het Franse merk O2Feel is een elektrische fiets stedelijke middenklasse met een uitstekende uitrusting. Dit vervoermiddel heeft bijvoorbeeld een Shimano STEPS E5000 motor, die een natuurlijke rijervaring zowel soepel en krachtig en kan in alle weersomstandigheden worden gebruikt. Hij bevat ook een 8 versnellingen en hydraulische remmen. Comfort wordt verzekerd door een verende voorvork en een Royal zadel. Deze ebike is verkrijgbaar met een 400 Wh of 600 Wh batterijbatterij, afhankelijk van de actieradius die je nodig hebt. Dit model heeft een laag frame waar je gemakkelijk overheen stapt, of je nu een rok of een pak draagt.

De O2Feell Vog City Up 4.1 stadsfietsen hebben een Shimano LCD zij-display Zijdisplay van Shimano, zodat je de snelheid je en het aantal afgelegde kilometers kunt zien en de verlichting kunt activeren. Met de ergonomisch ontworpen knoppen links op het stuur kun je de elektrische ondersteuning van deze fietsen bedienen. Deze elektrische fiets fietsen zijn uitstekende bondgenoten voor je dagelijkse ritten door de stad.

O2Feel Vog City Up 4.1 

Peugeot E-Legend eLC01 elektrische stadsfiets

De elektrische fiets stedelijke Peugeot E-Legend eLC01 is een model met een vintage lookuitstraling, verkrijgbaar in vele kleuren en heeft het voordeel dat het compact en redelijk lichtgewicht. Het is de ideale ebike om buiten de fietspaden door de stad te rijden! Zijn brede banden betekent dat je je probleemloos kunt bewegen in stedelijke gebieden, maar ook op ruwe wegen, kasseien en paden. Hij heeft 4 bedrijfsmodi, een E-Going elektromotor elektromotor in het voorwiel, met een koppel van 38 Nm.

Qua actieradius is deze elektrische stadsfiets uitgerust met een E-Going SR11 400 Wh batterij accu die zich onder de bagagedrager bevindt, waardoor je een actieradius tot 70 km. Zijn opladen vereist 5 uur of zo. De E-Legend eLC01 is zeer goed uitgerust, met een voor- en achterlicht dat rechtstreeks door de accu wordt gevoed, evenals een bagagerek, spatborden en een USB-aansluiting voor het aansluiten van bijvoorbeeld je smartphone. Dankzij het lage aluminium frame is hij gemakkelijk te bestijgen.

Peugeot E-Legend eLC01

Riese & Müller Swing: premium elektrische fiets

Met zijn Nederlands uiterlijkuitstraling, de Swing elektrische fiets van het Duitse merk Riese & Müller even origineel als praktisch. Je kunt rotan manden om je boodschappen of je werkspullen mee te nemen. De Swing elektrische stadsfiets is uitgerust met een betrouwbare betrouwbare carbon riem die weinig onderhoud. Het vermijdt de traditionele problemen van olievlekken die je vroeger had met kettingaandrijvingen.

Dit model is verkrijgbaar in verschillende variantenwaaronder de Swing City, een praktische en betrouwbare stadsauto elektrische fiets die wordt aangedreven door een Bosch Active Plus-motor van de 3e generatie met een koppel van 50 Nm. Het geeft je assistentie tot 225. Deze Riese & Müller elektrische fiets is ook uitgerust met Magura hydraulische remmen voor krachtig remmen en een Bosch 400 Wh accuaccu, waardoor je een goed bereik hebt van tussen de 70 en 90 km.

Elektrische fietsen aan lage prijzen: de Elops reeks van Decathlon

Als onderdeel van haar streven om het gebruik van ebikes te democratiseren, heeft Decathlon een reeks elektrische fiets stadsfietsen voor kleine budgetten met de Elops modellen: onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding.

Het instapmodel is een elektrische fiets die minder dan € 1.000 de Decathlon Elops 120 E. Ontworpen voor gebruik 100% stedelijk gebruikhij is uitgerust met een batterij met een capaciteit van 313 Wh batterij, met een behoorlijk bereik, waarmee je tot 50 km en een 250W Brushless achterwielnaafmotor met 35Nm koppel.

Hij biedt 6 verschillende snelhedenHij heeft ook LED-verlichting voor en achter, spatborden en een kickstand. Wat remmen betreft, heeft de Decathlon Elops 120 E een V-Brake systeem met verwisselbare remblokken voor eenvoudig onderhoud. Deze goedkope elektrische fiets heeft een laag, Nederlands stalen frame dat gemakkelijk te belopen is. Dit type fiets instapmodel is ideaal voor korte ritten en heeft alle uitrusting die je nodig hebt om gemakkelijk naar je werk te gaan.

De Elops elektrische fiets elektrische fiets kost minder dan €2.000. Dit is een model aangesloten model: de Elops 920 E Connect. Zijn 417 Wh batterij geeft je een maximaal bereik van 90 km. Zijn centrale elektrische motor Brose 250 W met een koppel van 50 Nm om je door de zwaarste beklimmingen te loodsen.

De verende voorvork, het Nederlandse stuur en het brede zadel op deze elektrische stadsfiets houden je rug recht, je rit comfortabel en je zitpositie comfortabel. comfortabele zithoudingzelfs op lange ritten. Deze connected versie waarschuwt je als iemand je aanraakt of als hij beweegt zonder dat jij het weet je .

Elops van Decathlon

Velobecane Easy, de ideale stedelijke ebike voor woon-werkverkeer

De Velobecane Easy elektrische stadsfiets is een betrouwbare betrouwbaar en goedkoop. Deze Franse elektrische fiets is uitgerust met een 250 W borstelloze motor met koppel van 42 Nm. De afneembare accu biedt bereik tot 40 km. Qua uitrusting is de Velobecane Easy voorzien van Spanninga 36V LED koplampen voor en achter, beide gevoed door de accu, spatborden, een bagagedrager en een kettingkast. Deze elektrische fiets biedt ook een comfortabele comfortabele houding voor in de stad. Hoewel vrij zwaar (24 kg), is deze elektrische fiets bijzonder wendbaar, stabiel en gemakkelijk te berijden.

De iets betere versie, de Velobecane Easy ++is uitgerust met een krachtigere accu en biedt een actieradius tot 75 km bereik. Hij heeft ook voorvering om schokken op te vangen. Uitgerust zoals het Easy-model, wordt hij ook geleverd met een dubbele fietstassen en spiegels. De motor van deze elektrische fiets start automatisch als je trapt en stopt als je stopt met trappen of remmen. Meer veelzijdiger dan zijn kleine broertje, hij kan zowel in de stad als op paden en tracks gebruikt worden.