Een elektrische fiets kopen in de winkel

Fietsprofessionals, verhoog uw verkoop van nieuwe elektrisch ondersteunde fietsen met een concurrerend inruilaanbod. Taxatie, logistiek, doorverkoop... Wij regelen alles!  

Hoe werkt het?

Taxeer je elektrische fiets: een inruilbod in een paar klikken

We hebben een snelle en gemakkelijke schattingstool gemaakt om erachter te komen wat het inruilaanbod Upway is in slechts 3 klikken. Moustache, Cube, Giant, O2feel, Kalkhoff... In totaal staan er meer dan 200 merken op elektrische fiets .  

Breng de oude fiets terug naar je

je De klant levert zijn elektrische fiets in en kiest zijn nieuwe elektrische fiets, waarbij hij profiteert van de terugkoopaanbieding: praktisch voor hem, maar ook voor jou.  

Upway koopt de fiets snel terug

Jij kiest de dag waarop de koerier komt. Geen tijdverlies, geen voorraad, de elektrische fiets kan binnen 48 uur worden opgehaald en je wordt binnen 5 dagen betaald.  

Bent u geïnteresseerd in ons inruilprogramma?

Contacteer Gregory via e-mail zodat hij je kan helpen het op te zetten.

Waarom fietsen kopen in de winkel?

  • Je kunt de verkoop van nieuwe fietsen stimuleren door je toekomstige klanten een aantrekkelijke inruilprijs aan te bieden. Bij onze partnerfietsenwinkels wordt 14% van de verkoop van nieuwe elektrische fietsen gerealiseerd dankzij het inruilaanbod!
  • Je bouwt klantenbinding op door hen in staat te stellen hun fiets regelmatig te vervangen.
  • Je biedt klanten een snelle, veilige en gemakkelijke manier om met het volste vertrouwen opnieuw te kopen.
  • Door fietsen een tweede leven te geven, bied je milieubewuste klanten een ecologische oplossing die zich inzet voor de circulaire economie.

Meer dan 300 winkels in Europa vertrouwen ons voor hun inruil.