De 3 beste elektrische fietsen voor mannen in 2024

Wil je weten welke elektrische fiets je moet kiezen voor vrouwen in 2024?Upway Bekijk dit artikel om erachter te komen welke modellen het beste bij jouw behoeften en stijl passen.


Vrouw met haar elektrische fiets tijdens een ritje op het platteland.

Wat is de beste elektrische fiets voor vrouwen in 2024?

  • Gazelle Paris C7: de voordeligste elektrische fiets voor vrouwen.
  • Cube Touring Hybrid One: de meest elegante elektrische fiets voor dames in het middensegment.
  • premium Riese & Müller Nevo GT Vario: de beste elektrische fiets voor vrouwen.

Cube Touring Hybride Eén

Cube De Touring Hybrid One is een gerenommeerd model in de wereld van elektrische fietsen, en niet zonder reden. Met een laag, korter frame is het de ideale fiets voor vrouwen. Dit model is ook comfortabel en veilig, omdat het is uitgerust met hydraulische schijfremmen, het krachtigste type rem.


Cube Bovendien heeft de Touring Hybrid One een Bosch motor en een afneembare accu van 500 of 600 Wh. Deze fiets is niet alleen functioneel, maar ook modieus. Dankzij de stijlvolle afwerking maak je een echt statement op de weg!

Riese & Müller Nevo GT Vario

premiumAls het om kwaliteit gaat, springt de Riese & Müller Nevo GT Vario er duidelijk uit. Zijn uitmuntendheid wordt weerspiegeld in zijn ultracomfortabele Royal Gel zadel, krachtige Bosch Performance Line middenmotor en voorvork met efficiënte vering. Bovendien is hij uitgerust met een riemaandrijving die geen extra smering nodig heeft, waardoor de Nevo GT Vario een onderhoudsarme keuze is. Het ultralage frame maakt het ook de perfecte fiets voor vrouwen.

Gazelle Paris C7

Gazelle staat bekend om de betrouwbaarheid van haar fietsen en de Paris C7 is daarop geen uitzondering. Met een krachtige Bosch middenmotor, 7 Shimano Nexus versnellingen, een geveerde voorvork en een laag frame is de Gazelle C7 een geweldige optie voor vrouwen. Je kunt kiezen uit een 300, 400 of 500 Wh accu. Als je voor de krachtigste accu kiest, profiteer je van een actieradius tot 140 km. De Gazelle C7 biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding onder de elektrische fietsen.


Elektrische fietsen voor vrouwen bij Upway

Upway biedt een breed assortiment elektrische fietsen voor dames. We richten ons op gebruikte elektrische fietsen. Waarom deze optie overwegen?

  • Upway Prijsvoordeel: tweedehands elektrische fietsen voor dames van zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe modellen. Je profiteert van kortingen tot wel 60% op modellen in ons assortiment!
  • Duurzaamheid: door te kiezen voor een tweedehands elektrische fiets voor dames help je ook het milieu. Een elektrische fiets is de perfecte vervanging voor een scooter of auto. Bovendien stimuleer je een milieuvriendelijker proces: in plaats van een nieuwe fiets te maken, vindt de tweedehands elektrische fiets een nieuwe eigenaar!
  • Upway Gegarandeerde kwaliteit: biedt kwaliteitsgaranties en voert controles uit om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare tweedehands elektrische damesfiets in goede staat krijgt. refurbished Je fiets is door onze professionals: beschadigde of defecte onderdelen worden vervangen.