Recente toevoegingen

Wat is Mountainbike All Mountain?

Laten we de wereld van de Mountainbike All Mountain verkennen, zijn onderscheidende kenmerken en hoe je de juiste elektrische fiets kiest.

Beste universele 29-inch band Mountainbike

De perfecte Mountainbike band is niet altijd gemakkelijk te vinden. Fietsen verschilt sterk van omgeving tot omgeving, afhankelijk van het terrein, maar ook van de eisen van de fietser.

Mountainbike halfstijf of volledig opgehangen?

Denk je erover om je te wagen aan de fascinerende wereld van Mountainbike ? De eerste keuze die je moet maken is welk type uitrusting je kiest: een semi-rigide of volledig hangende Mountainbike .

Elektrische fiets reviseren: praktisch advies

Ga naar Upway en ontdek hoe en wanneer je je elektrische fietsen moet onderhouden om hun levensduur en je veiligheid te garanderen.

Beste waarde elektrische fiets

Hoe vind je je weg in alle verschillende modellen elektrisch ondersteunde fietsen? Het is moeilijk kiezen tussen elektrische fiets voor in de stad en die voor onderweg!

Elektrische fietsmotoren: soorten en advies

Het is mogelijk om je fiets om te bouwen tot een elektrische fiets! Als je van je fiets houdt en je er goed op voelt, waarom zou je dan veranderen?

Hoe kies ik een elektrische ondersteunde fiets?

Het is waar, het kiezen van een elektrische fiets is iets ingewikkelder dan het kiezen van een klassieke muscle bike. Wij kunnen helpen!

Fietscadeaus: originele en praktische ideeën

Wil je een fietser een cadeau geven, maar heb je eigenlijk geen ideeën? Geen paniek, Upway heeft 10 cadeau-ideeën voor je!

Jezelf beschermen tegen regen tijdens het fietsen: advies en uitrusting

Hoe bescherm je jezelf tegen de regen als je fietst? Hoe bedek je je tijdens het fietsen? Hier is ons advies om droog te blijven! 

Top 5 speedbikes

Speedbikes, ook wel speed pedelec of speedelec genoemd, zijn nog relatief onbekend in Frankrijk.

Top 5 beste elektrische racefietsen

De beste elektrische racefietsen worden, niet verrassend, verkocht door de meest prestigieuze merken: Trek, Lapierre, Cannondale, Giant, BMC, Cube...

De 10 beste elektrische bakfietsen

De elektrische bakfiets is een zeer populaire oplossing voor het vervoer van kinderen naar school, boodschappen of pakjes.