Recente toevoegingen

Alles over de uitvinding van de eerste elektrische fiets

De geschiedenis van de elektrische fiets gaat meer dan een eeuw terug. De eerste pogingen om fietsen te elektrificeren werden namelijk gedaan aan het eind van de 19e eeuw.

Hoe kunt u storingen aan uw elektrische fiets opsporen?

je Werkt uw elektrische fiets niet meer? Werkt hij slecht? Verliest de accu zijn autonomie, lijkt hij beschadigd of is de oplader defect?

De snelste elektrische fietsen op de markt

Het is zeer onwaarschijnlijk dat je op de Belgische wegen een elektrische fiets tegenkomt die bijna 100 km/u rijdt, en toch... 

Is je fiets elektrificeren een goed idee?

Kun je het je niet veroorloven om te investeren in een elektrische fiets? Geen probleem! Dankzij de "elektrische fiets" kits, kan je elektrificeren je twee wielen. Ja, het is mogelijk!

Kun je op een elektrische fiets rijden zonder te trappen?

Vermoeidheid? Een moeilijke start op een heuvel? Zou je je willen rijden zonder te hoeven trappen? Een droom die misschien mogelijk is!

Hoeveel kost een elektrische fiets? Aankoop, onderhoud, accessoires...

Een elektrische fiets is eigenlijk betaalbaar! Dit hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Maar bovenal op de rijervaring die u wilt.

Elektrische fiets of elektrische scooter in het dagelijks leven?

Het is tijd voor micro-mobiliteit! Snellere, gemakkelijkere en milieuvriendelijkere manieren om zich te verplaatsen, elektrische fietsen en scooters hebben elk hun eigen voordelen. In de file staan zal een verre herinnering worden!

Hoe lang gaat een elektrische fiets mee? Accu, motor, remmen...

Misschien denkt u erover een elektrische fiets te kopen en vraagt u zich af hoe lang hij meegaat. levensduur van deze elektrische fiets ? Hoe lang gaat de motor mee? Hoe lang gaat de batterij mee? Hoe zit het met de remmen?

Elektrische fiets: Bosch of Yamaha motor, welke kiezen?

De juiste elektrische fiets kiezen is niet altijd eenvoudig! Maar met zoveel beschikbare motoren is het proces nog ingewikkelder geworden. Tot de marktleiders behoren Bosch en Yamaha.

Kunnen elektrische fietsen tijdens het rijden worden opgeladen?

Nou, ja, het is mogelijk, maar het is nog steeds niet erg wijdverbreid vanwege het gebrek aan efficiëntie van de technologie! Laten we uw opties inventariseren.

Waar koop je een elektrische fiets?

Op het internet? Bij een fietsenwinkel, een fabrikant van elektrische fiets ? In een sportwinkel? Tweedehands, refurbished ? Wij nemen voorraad!

De beste lichte elektrische fietsen op de markt in 2022

Is het gewicht van elektrische fietsen een belemmering voor uw aankoop? Bekijk onze lijst van de beste lichtgewicht elektrische fiets fietsen op de markt, per categorie!