OVER UPWAY


Onze missie: elektrische mobiliteit toegankelijk maken voor iedereen

ONZE GESCHIEDENIS

In Frankrijk werden in 2022 bijna een half miljoen nieuwe elektrische fietsen verkocht. Bewust van de hoge prijs van nieuwe fietsen en de uitdagingen die het kopen van een tweedehands fiets van particulieren met zich meebrengt, hebben we in 2021 Upway opgericht om je de garantie te geven dat je je je toekomstige elektrische fiets veilig en tegen de beste prijs kunt kopen.


Ons doel is om je toegang te geven tot een ongeëvenaarde selectie van refurbished elektrische fietsen door onze professionele monteurs, tegen betaalbare prijzen, thuisbezorgd op je en met 1 jaar garantie.

WAAROM KIEZEN VOOR UPWAY?

De breedste selectie van elektrische fiets tegen de beste prijs

Het kopen van een betrouwbare elektrische fiets met een lange levensduur vergt vaak een aanzienlijk budget. Op Upway geven we je toegang tot een zeer brede selectie van elektrische fietsen van Franse topmerken zoals Moustache, Lapierre en O2feel, en Europese topfabrikanten zoals Cube, Giant en Riese & Müller.


Wij kopen onze fietsen zorgvuldig in bij fabrikanten, fietsenwinkels en particulieren, zodat jij kunt profiteren van kortingen tot wel 60% in vergelijking met nieuw.

Meer vertrouwen

Elke elektrische fiets die onze werkplaats binnenkomt, ondergaat een volledige 20-punts inspectie en rigoureuze reparatie door onze professionele monteurs. Van de accu tot de motor tot de transmissie, niets wordt aan het toeval overgelaten zodat je in een zo goed mogelijke staat bij je wordt afgeleverd nieuw.


De garantie van 12 maanden dekt de structurele onderdelen van je : frame, accu, motor en elektronica. We bieden ook een selectie accessoires en verzekeringen tegen diefstal en breuk tegen de beste prijzen om je te beschermen en je je nieuwe fiets.

Beter voor de planeet

Elektrische fietsen worden een steeds populairder vervoermiddel in Frankrijk. Het biedt een ecologisch alternatief dat tegemoet komt aan zowel milieueisen als economische voordelen zoals besparingen op de benzineprijs.


Tot slot helpen onze refurbished elektrische fietsen fietsen het elektronische afval en de CO2-uitstoot sterker te verminderen dan de productie van nieuwe fietsen.

HET TEAM VAN UPWAY

Onze professionele monteurs, operationele, marketing- en klantenserviceteams zijn gevestigd in ons magazijn in Gennevilliers, vlakbij Parijs. We zijn ook actief in Duitsland, Nederland, België en de Verenigde Staten, waar we wereldwijd tienduizenden elektrische fietsen weer tot leven brengen!

DOE MEE MET DE BEWEGING

Sinds onze oprichting heeft Upway snel een zeer betrokken online community aangetrokken en meer dan 20.000 elektrische fietsen een nieuw leven gegeven. Lees wat onze klanten en de pers over ons zeggen.