Recente toevoegingen

Top 5 speebikes

Speedbikes, ook wel speed pedelec of speedelec genoemd, zijn nog relatief onbekend in Frankrijk.

Top 5 beste elektrische racefietsen

De beste elektrische racefietsen worden, niet verrassend, verkocht door de meest prestigieuze merken: Trek, Lapierre, Cannondale, Giant, BMC, Cube...

De 10 beste elektrische bakfietsen

De elektrische bakfiets is een zeer populaire oplossing voor het vervoer van kinderen naar school, boodschappen of pakjes.

Elektrische fiets met groot bereik

De actieradius van een elektrische fiets is vaak een van de eerste criteria bij de aanschaf elektrische fiets.

je ombouwen tot een elektrische fiets: de gids

Als je een fiets hebt die nog in goede staat is, kan het ombouwen naar een elektrische fiets een interessante oplossing lijken. Vanuit economisch oogpunt hoef je dan geen nieuwe te kopen nieuw.

Is het nodig om de batterij van een elektrische fiets te verwijderen?

Een essentieel onderdeel van de soepele werking van je glimmende fiets, de accu moet onder de juiste omstandigheden worden gebruikt om de levensduur te verlengen...

Een elektrische fiets ontgrendelen: complete handleiding

Het concept van "de-bridging" houdt in dat het elektrische systeem van de motor wordt aangepast om de maximumsnelheid te verhogen. 

Top 10 beste elektrische ATB

Om je wegwijs te maken, hebben we 10 all-terrain elektrisch ondersteunde fietsen geselecteerd die kampioen zijn in hun categorie!

De 10 beste elektrische Mountainbike

De Mountainbike elektrische fietsen (of VTTAE, elektrisch ondersteunde mountainbikes) zijn perfect voor ontspannende ritten of intensieve sportieve uitstapjes op steil terrein.

Gewicht elektrische fiets: wat is het ideale gewicht voor jou?

Als je overweegt om een elektrische ondersteunde fiets ( elektrische fiets) te kopen, is het cruciaal om rekening te houden met een factor die vaak over het hoofd wordt gezien: gewicht.

Wat is bikepacking en hoe begin je eraan?

Ontdek dee bikepacking een vorm van fietsavontuur die fietsen en bivakkeren combineert.

Elektrische fietsendrager: hoe je elektrische fiets vervoeren in de auto?

Het vervoeren van je elektrische fiets, of elektrische fiets, met de auto kan een uitdaging lijken. Maar met de juiste fietsendrageris het kinderspel.