Recente toevoegingen

Hoe reset ik een accu van een elektrische fiets?

We geven je een paar tips om je batterij te beschermen tegen slijtage en leggen uit hoe je hem in bepaalde gevallen kunt resetten.

ATB De beste elektrische auto voor minder dan 2000 euro

Mountainbike De stadsfiets is te beperkt voor de ruwe wegen van je dagelijkse leven of je ritten, maar je wilt geen ? ATB De ideale tussenweg is !

Hoe kun je het gewicht van je racefiets optimaliseren?

Gewicht is de vijand! Dat is de doctrine in de wereld van het wegwielrennen, ook al is het niet de enige factor die meespeelt.

Auto-fiets transport: hoe pak je dat aan?

FMet zo veel verschillende soorten fietsendragers op de markt kan het moeilijk zijn om je weg te vinden, en misschien zie je er tegenop om je fiets in de bagageruimte te vervoeren...

Probleem met de pedaalsensor van elektrische fietsen

Het ondersteuningssysteem van een elektrische fiets werkt dankzij de motor en accu die hem van energie voorzien, maar alleen als het wordt geactiveerd door het trappen van de berijder. 

Fietssnelheid 1 tot 6: de overbrenging begrijpen

Trappen en rijden lijken eenvoudig genoeg, maar deze alledaagse handeling omvat een opeenvolging van onderdelen en bewegingen. Dit zijn de basisprincipes van hoe het werkt.

Mountainbike De 10 beste elektrische van 2024

Wat zijn de best presterende elektrische fietsen? Mountainbike Wat is de beste prijs-kwaliteitverhouding voor elektrische fietsen? Volledig geveerd of halfstijf, hier is onze selectie van de beste Mountainbike elektrisch van 2024.

De beste fiets-apps in 2024

Ontdek onze selectie van de beste apps voor fietsers, gesorteerd op categorie, om je leven op twee wielen gemakkelijker te maken.

Probleem met de Nakamura elektrische fiets: Problemen oplossen

refurbished Hebje een elektrische fiets van Nakamuragekocht ? je Alles ging goed voor honderden kilometers, maar nu vertoont hij een storing.

Mountainbike je Bikepacking : complete gids tot 2024

Mountainbike Tackle mountain trails en steile hellingen, en je bent klaar om urenlang elektrisch te rijden. 

De geheimen van de eerste fiets: zijn uitvinder en geschiedenis

De eerste fietsen gaan meer dan 150 jaar terug, of zelfs twee eeuwen als je teruggaat naar de oorsprong van de fiets. Een terugblik op de "kleine koningin".

Een foutcode van een elektrische fiets begrijpen en oplossen

je elektrische fietsAls er een probleem optreedt op , wordt er een foutcode weergegeven op het scherm. Dit maakt het gemakkelijk om de bron van het probleem te identificeren en het te verhelpen.