Recente toevoegingen

De geheimen van de eerste fiets: zijn uitvinder en geschiedenis

De eerste fietsen dateren van meer dan 150 jaar geleden, of zelfs twee eeuwen als je teruggaat naar de oorsprong van de fiets. Een terugblik op de "kleine koningin".

Een foutcode van een elektrische fiets begrijpen en oplossen

Wanneer er zich een probleem voordoet op je elektrische fiets , geeft het scherm een foutcode weer. Dit maakt het gemakkelijk om de bron van het probleem te identificeren en het te verhelpen.

Gemiddelde snelheid op een fiets: hoe kun je sneller?

Of je nu pure prestaties nastreeft of je fietstocht wilt verbeteren je , de gemiddelde snelheid kan sterk variëren afhankelijk van een aantal factoren.

Wat is Mountainbike All Mountain?

Laten we de wereld van de Mountainbike All Mountain verkennen, zijn onderscheidende kenmerken en hoe je de juiste elektrische fiets kiest.

Beste universele 29-inch band Mountainbike

De perfecte Mountainbike band is niet altijd gemakkelijk te vinden. Fietsen verschilt sterk van omgeving tot omgeving, afhankelijk van het terrein, maar ook van de eisen van de fietser.

Mountainbike halfstijf of volledig opgehangen?

Denk je erover om je te wagen aan de fascinerende wereld van Mountainbike ? De eerste keuze die je moet maken is welk type uitrusting je kiest: een semi-rigide of volledig hangende Mountainbike .

Elektrische fiets reviseren: praktisch advies

Ga naar Upway en ontdek hoe en wanneer je je elektrische fietsen moet onderhouden om hun levensduur en je veiligheid te garanderen.

Beste waarde elektrische fiets

Hoe vind je je weg in alle verschillende modellen elektrisch ondersteunde fietsen? Het is moeilijk kiezen tussen elektrische fiets voor in de stad en die voor onderweg!

Elektrische fietsmotoren: soorten en advies

Het is mogelijk om je fiets om te bouwen tot een elektrische fiets! Als je van je fiets houdt en je er goed op voelt, waarom zou je dan veranderen?

Hoe kies ik een elektrische ondersteunde fiets?

Het is waar, het kiezen van een elektrische fiets is iets ingewikkelder dan het kiezen van een klassieke muscle bike. Wij kunnen helpen!

Fietscadeaus: originele en praktische ideeën

Wil je een fietser een cadeau geven, maar heb je eigenlijk geen ideeën? Geen paniek, Upway heeft 10 cadeau-ideeën voor je!

Jezelf beschermen tegen regen tijdens het fietsen: advies en uitrusting

Hoe bescherm je jezelf tegen de regen als je fietst? Hoe bedek je je tijdens het fietsen? Hier is ons advies om droog te blijven!