De 10 beste elektrische fietsen voor vrouwen: onze selectie Upway

Fietsen op een van de 10 beste elektrische fietsen voor vrouwen.

Upway brengt je een selectie van de beste elektrische ondersteunde fietsen voor vrouwen. Deze fietsen hebben een open frame (erg praktisch als je bijvoorbeeld een rok draagt!), een smaller stuur en een aangepast zadel voor een optimale rijervaring. We hebben ook elektrische fietsen gekozen die kunnen worden uitgerust met een reeks accessoires, zoals manden of een kinderzitje, voor een eindresultaat dat even persoonlijk als praktisch is.

Elektrische stadsfietsen voor vrouwen

De elektrische stadsfietsen zijn ideaal om naar je werk te gaan of een paar boodschappen te doen. Ze zijn over het algemeen licht en wendbaar elektrische fiets , waardoor je je gemakkelijk een weg baant door het stadsverkeer of over fietspaden slingert.

O2feel City Vog 2.1 elektrische fiets

De O2feel City Vog 2.1 elektrische fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Deze damesfiets is de bestseller van het merk! O2feel heeft veel nadruk gelegd op rijcomfort en gebruiksgemak. Deze elektrisch ondersteunde fiets is verkrijgbaar in twee maten, voor alle lichaamsvormen. Uitgerust met een ultrastille motor in het achterwiel met een koppel van 22 Nm, biedt hij een actieradius tot 70 km! Met 7 snelheden en 3 ondersteuningsniveaus is het de perfecte metgezel voor je dagelijkse woon-werkverkeer.

Elektrische fiets Keola 717F Urban Nexus 3

Keola is een van de grootste producenten van elektrische fietsen in Nederland.

De Keola 717F elektrische fiets is een stedelijk ogend model voor vrouwen, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij wordt aangedreven door een Bafang motor in het voorwiel, die 42 Nm koppel ontwikkelt om je elke heuvel op en af te krijgen. De 468 Wh batterij geeft je voldoende actieradius om je overal naartoe te brengen. Het echte pluspunt: twee bagagerekken voor en achter, ideaal voor vrouwen die veel onderweg zijn!

Elektrische damesfiets Keola 717F Urban Nexus 3

Arcade e-Cardan 26" elektrische fiets

De Arcade e-Cadran 26" elektrische stadsfiets is uniek omdat hij geen ketting, geen slib en geen onderhoud heeft. Geen ontspoorde kettingen of bevlekte broeken meer! Een must-have voor vrouwen met haast die een elektrische fiets nodig hebben die altijd klaar is om te gaan.


Het is zelfs een van de bestsellers van Arcade. Hij wordt aangedreven door een motor van 36 V, 250 W en een accu waarmee je, afhankelijk van het model, 70, 95 of 120 km kunt afleggen.


De Arcade e-Cadran rijdt uiterst comfortabel en is uitgerust met premium , waaronder een geïntegreerde antidiefstalbeveiliging en een zadelslot, om fietsdiefstal tegen te gaan.

Arcade e-Cardan elektrische fiets voor dames

ATB elektrisch voor vrouwen

De ATB elektrische is de ideale keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige elektrisch ondersteunde fiets die net zo geschikt is voor in de stad als voor op de trails! Deze modellen combineren rijcomfort met robuustheid.

ATB elektrische Veloci Spirit Open

De Veloci Spirit Open is ideaal voor woon-werkverkeer, maar is ook een elektrische fiets voor trailrijden. Hij is uitgerust met een centrale motor met een koppel van 80 Nm, een elektrische Mountainbike waardig! Een elektrische fiets perfect voor heuvelachtig terrein! Dit Veloci model heeft ook een 468 Wh batterij voor een uitstekende actieradius (ongeveer 80 km afhankelijk van de gebruiksomstandigheden).


Deze elektrische fiets voor dames heeft een comfortabel zadel en een zwanenhalsframe waarmee je gemakkelijk laag over de grond kunt rijden. Qua uiterlijk zal het elegante, sobere ontwerp ongetwijfeld iedereen bevallen.

ATB elektrische Veloci Spirit Open dames

ATB elektrische Kalkhoff Agattu 1S Move

De Kalkhoff Agattu 1S Move is een mooi afgewerkte, lichtgewicht elektrische fiets in een reeks aantrekkelijke kleuren. Hij combineert betrouwbaarheid, eenvoud en optimaal comfort. Het lage frame is gemakkelijk om overheen te stappen, hoe je ook rijdt je .


Deze ATB van Kalkhoff wordt aangedreven door een Shimano elektromotor met 40 Nm koppel en een 418 Wh accu, waardoor hij een grote actieradius heeft. Hij is goed uitgerust met spatborden, een bagagerek, verlichting, een kickstand en een geïntegreerde diefstalbeveiliging. Als je onderweg bent, zul je de geveerde zadelpen en telescopische vork waarderen, die de ruwe kantjes van landweggetjes gladstrijken.

ATB elektrische Kalkhoff Agattu 1S Move voor dames

ATB elektrisch Moustache Samedi 27 Xroad 1 Open

De elektrische fiets Moustache Samedi 27 Xroad 1 Open is de damesversie van het model Moustache Samedi 27 Xroad 1.


Deze sportief ogende elektrische fiets is net zo praktisch voor naar het werk, een paar boodschappen of een ritje in het weekend. Hij is uitgerust met het krachtige Bosch Active Line Plus systeem, een voorvork met 80 mm veerweg en brede Hutchinson Python banden om hindernissen te nemen. De Samedi 27 Xroad 1 is even dynamisch als comfortabel. Een fietstas is slechts een klik verwijderd.


Een extraatje: Moustache is een Frans merk uit de Vogezen! 

ATB elektrische Freebike Queens

De elektrische fiets Freebike Queens is een echte bestseller op het gebied van elektrische damesfietsen!


Deze zeer veelzijdige elektrische fiets van Freebike is uitgerust met een Shimano transmissie met 7 versnellingen, een Aikema motor met 45 Nm koppel en een 561 Wh batterij, die een uitstekende actieradius biedt van 60 tot 120 km. En als je in de regen onderweg bent, kun je rekenen op zijn bijzonder betrouwbare trommelremmen.

ATB dameselektrische Freebike Queens

Mountainbike elektrisch voor vrouwen

De Mountainbike elektrische zijn voor de sportievelingen in hart en nieren, die niet bang zijn voor ruwe paden en steile hellingen. Ga op een onbeperkt avontuur met elektrische ondersteuning!

Mountainbike elektrische Cube Stereo hybride 120 HPA

Als je op zoek bent naar een elektrische Mountainbike die elk terrein aankan, dan is de Cube Stereo Hybrid 120 HPA echt iets voor jou! Met dit model kun je vol vertrouwen het steilste terrein aan, vooral dankzij de betrouwbare en hoogwaardige uitrusting.


Hij heeft hydraulische schijfremmen die effectief zijn in alle weersomstandigheden. Hij is ook uitgerust met een Shimano Deore XT transmissie voor snel schakelen en een krachtige Bosch Performance Line motor met 65 Nm koppel!


De Cube Stereo Hybrid 120 HPA is een volledig geveerde elektrische Mountainbike die iedereen die de meest technische afdalingen wil trotseren tevreden zal stellen.

Mountainbike Peugeot EM03 elektrisch

De Mountainbike elektrische Peugeot EM03 biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Dankzij de Suntour verende voorvork, 27,5" wielen en hydraulische remmen kun je vol vertrouwen obstakels trotseren.


Deze elektrische fiets van Peugeot is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Hij wordt aangedreven door een 36 V E-Going motor in het achterwiel en een semi-geïntegreerde batterij die je tot 60 km autonomie geeft. Deze sportieve en responsieve Mountainbike elektrische fiets voor dames is ideaal voor ritten op ruw terrein.

plooifiets elektrisch voor vrouwen

De opvouwbare elektrische fietsen zijn ideaal voor openbaar vervoer. Ze zijn licht en ruimtebesparend en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in een kast of in de kofferbak van een auto.

plooifiets elektrische Apollo Smart 05

De Apollo Smart 05 elektrische vouwfiets is een elektrische fiets stadsfiets met 7 versnellingen die wordt aangedreven door een 250W motor in het achterwiel en een uitneembare 288Wh accu, waarmee je een actieradius hebt van 40-60 km. Deze stadsfiets is een uitstekende keuze om de reistijd voor woon-werkverkeer te verkorten.


Deze Apollo fiets is opvouwbaar in een handomdraai en heeft voor- en achterverlichting, een LCD snelheidsmeter en een zijstandaard.

plooifiets elektrische Apollo Smart 05 voor dames

Bakfiets voor vrouwen

De elektrische bakfietsOok wel bekend als bakfiets, is dit het type fiets dat je moet kiezen als je kinderen, boodschappen of zware ladingen moet vervoeren. Ze zijn ideaal voor jonge ouders en professionals. Er is veel overheidssteun beschikbaar voor deze modellen.

Elektrische bakfiets Carry Baladeur Scooter

Dit Carry Baladeur elektrische model is een driewielige bakfiets. Hij heeft een Bafang achterwielmotor, trommelremmen voor en schoenremmen achter.


Met zijn aantrekkelijke styling en budget van minder dan € 2.000 richt hij zich zowel op jonge moeders als op professionals die op zoek zijn naar een alternatief, niet-vervuilend en zuinig vervoermiddel.

Elektrische damesfiets Carry Baladeur scooter

Dolly elektrische bakfiets Bakfiets tweewieler

Sinds 2012 heeft het Nederlandse bedrijf Dolly zich gevestigd als een benchmark in Nederland en Europa.


Deze elektrische bakfiets wordt aangedreven door een krachtige Bafang MaxDrive M400 middenmotor met een koppel van 80 Nm. Met dit vermogen zijn steile hellingen niet langer je vijand en hoef je je geen zorgen te maken over tegenwind! Bovendien heb je met de 600 Wh batterij voldoende actieradius in de stad en op lange ritten.

Dolly elektrische bakfiets voor vrouwen Bakfiets tweewieler

Elektrische damesfietsen: accessoires met een unieke stijl

je elektrische fiets moet je leven gemakkelijker maken! Er zijn een aantal compatibele accessoires om hem praktisch te maken voor dagelijks gebruik, zoals manden, bagagedragers en sloten. Accessoires Upway zijn beschikbaar in het menu.

Tot slot spreekt het voor zich dat we voor je veiligheid een helm ten zeerste aanbevelen! Het merk Kask is bijzonder populair. Voor stadsritten zijn de Kask Urban Lifestyle modellen ideaal: zeer licht, met vizier en een originele stijl.