Jouw vragen over levering en retourzendingen

Kan ik overal in België geleverd worden?

Ja, wij leveren overal in België.

Waar is mijn bestelling?

Na bestelling op onze website, zullen onze monteurs en technici een laatste inspectie uitvoeren op jouw alvorens deze klaar te maken voor verzending. jouw wordt meestal de volgende werkdag na jouw klaargemaakt. U ontvangt dan een e-mail om jouw adres te bevestigen en de datum en tijd van levering in te stellen. Wij houden u dan stap voor stap op de hoogte van de voortgang van jouw bike to you! Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@upway.shop.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Natuurlijk. Als jouw bestelling nog niet is verzonden, kunnen wij deze annuleren, of indien mogelijk wijzigen. Neem contact met ons op via support@upway.shop en ons team je zal zo snel mogelijk reageren!

Wordt de fiets gemonteerd of gedemonteerd geleverd?

De fiets wordt voor 95% afgemonteerd geleverd: we verwijderen alleen de pedalen en het stuur wordt gedraaid, zodat er tijdens het transport niets beschadigd wordt. We voegen het nodige gereedschap bij om ze zo weer vast te zetten. A handmatig wordt geleverd met jouw .

Valt mijn fiets onder garantie?

Ja! Wij hebben jouw elektrische fiets zorgvuldig gerepareerd en geïnspecteerd en zijn verheugd dat wij je een jaar garantie kunnen bieden op de accu, motor en elektronica van jouw fiets. Als je binnen 12 maanden na aankoop problemen hebt met je fiets, neem dan contact met ons op via support@upway.shop

Is het mogelijk om een fiets terug te brengen?

We begrijpen heel goed dat een fiets die je bij Upway koopt misschien niet geschikt is voor jouw behoeften. In dat geval nemen wij de fiets graag binnen 14 dagen terug en storten het aankoopbedrag, minus de verzend- en retourkosten, terug.
Om in aanmerking te komen voor terugzending moet jouw artikel redelijkerwijs zijn gebruikt (afstand minder dan 50 kilometer) en het moet zich in de staat bevinden waarin je het hebt ontvangen.

Hoe werkt de teruggave van een fiets?

Schrijf naar support@upway.shop en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om het retourtransport van jouw te organiseren. 

De snelste elektrische fietsen op de markt

Het is zeer onwaarschijnlijk dat je op de Belgische wegen een elektrische fiets tegenkomt die bijna 100 km/u rijdt, en toch... 

Is je fiets elektrificeren een goed idee?

Kunt u het zich niet veroorloven te investeren in een elektrische fiets? Geen probleem. Dankzij de "elektrische fiets" kits, kan je elektrificeren jouw twee wielen. Ja, het is mogelijk!

Kun je op een elektrische fiets rijden zonder te trappen?

Vermoeidheid? Een moeilijke heuvelstart? Wil je jouw rijden zonder te hoeven trappen? Een droom die misschien mogelijk is!